Middagsretter
FORRETTER: |
|
Vi lager gjerne kalde forretter etter ønske. |
|
BRUN LAPSKAUS: |
|
¾ l pr kuvert m/ flatbrød |
kr 159,- |
Biff Stroganoff: |
|
Med ris og salat. Foccacia og smør. Oksekjøtt i fløtesaus, tomat, løk, champignon, paprika |
kr 199,- |
VILTGRYTE: |
|
Viltkjøtt i fløtesaus, løk, champignon, rotgrønnsaker og poteter. Tyttebær. |
kr 230,- |
Juletallerken med 2 stk ribbe, 2 bit julepølse, 2 hjemmelagde medisterkaker, saus, poteter, surkål, rødkål.................................fra 6.11.2020- 19.12.2020..............................................kr 250,- |
|
Stekt andebryst med appelsinsaus, rotgrønnsaker, små poteter |
kr 270,- |
Svinestek m/ surkål og grønnsaker pr kuvert |
kr 230,- |
Lammestek pr kuvert |
kr 245,- |
Hjortestek pr kuvert |
kr 325,- |
Leveres med rotgrønnsaker, poteter, saus og garnityr. |
|
SVINEFILET: |
|
med champignonsaus, rotgrønnsaker og amadinepoteter. salatgarnityr. |
kr 199,- |