Koldtbord
STORT FESTBORD: MIN. 15 PERS |
|
Broccolisalat med bacon ,Laksefilét med reker og majones, eggerøre, røkt laks, potetsalat, |
kr 290,- |
SELSKAPSANRETNING: MIN. 8 PERS |
|
Rekekabarèt, Remulade, Eggerøre, Røkt laks, Grilla kyllinglår, |
kr 260,- |
SPEKEMATBUFFÈT: MIN. 8 PERS |
|
Spekeskinke,Fenalår, Morrpølse,div spekepølser |
kr 270,- |
|
|
RØMMEGRØT: |
|
pr. kuvert |
kr 85,- |
TAPAS: MIN 8 PERS |
|
Spekeskinke på frittata med grønnsaker, Grønn salat med fetaost & bønner, brie med marmelade,rista nøtter, grissini, søtpotethummus, Små stekte amadinepoteter, aioli, marinert scampi med pasta, oliven. |
kr 285,- |
JULEBORD med varm og kald mat. Juletallerken(liten porsjon) Kalkun/waldorf, røkt laks , juleskinke, eggerøre, potetsalat, brød og smør Ønskes riskrem/saus til dessert, kr 25,- i tillegg. Serveres fra 1.november til 20.desember kr 400,- pr pers |